DUSLO WINTER CUP 2024

Počas víkendu 12.1.2024-14.1.2024 sa v našej športovej hale uskutočnil medzinárodný turnaj v hádzanej mladších dorasteniek. Turnaja sa zúčastnilo  7 tímov z troch krajín a  celkom sa odohralo 21 vyrovnaných zápasov. Turnaj sa hral systémom každý s každým 2x20 min.

Celkové poradie: 
1.    HK Slovan Duslo Šaľa -12b
2.    Handball Zlatná na Ostrove-7b
3.    Sokol Písek (ČR)-7 b
4.    MŠK Iuventa Michalovce- 6b
5.    HC DAC Dunajská Streda- 4b
6.    SMF HK Žilina- 4b
7.    Esztergomi Vitézek (Maď)-2b

Individuálne ocenenia: 
Najlepšia strelkyňa- Anna Sába Svec- Handball Zlatná na Ostrove
Najlepšia brankárka- Anastasiia Lazorak - MŠK Iuventa Michalovce
Najlepšia hráčka- Laura Brezánska- HK Slovan Duslo Šaľa

Naše dievčatá prešli turnajom bez jedinej prehry v nasledovnom zložení: Diana Stloukalová, Hana Sýkorová, Hana Belovičová, Dóra Czirák,  Lucia Miťková, Juliana Kollerová, Nina Gyárfásová, Dagmar Kostková, Paulína Pappová, Tamara Gerasimov, Michaela Lukačínová, Simona Miklóšová, Sofia Tomašechová, Scarlet Špendlová, Edina Hakszer, Naďa Uhrová, Laura Brezánska, Ema Matušicová, Nina Letková, Silvia Dostanič- trénerka, Zuzana Sýkorová- ZVD

Vyjadrenie trénerky: Som rada, že sa nám podarilo usporiadať tak kvalitný turnaj pred začatím jarnej sezóny. Možnosť zapojiť sa do hry dostali všetky hráčky, skúsili sme si viacero alternatív v obrane aj v útoku. Turnaj nám ukázal, na čom ešte treba pracovať. Dievčatá sa bavili hrou a zaslúžene sme turnaj vyhrali. 
 

Ďakujeme za podporu spoločnosti Duslo, a.s,  rodičom a všetkým , ktorí sa podieľali na organizácii.
 

Aktuality

Aktuálne články